Saturday, May 12, 2012

Kpj hospital wad kecemasan.

Jam 7 mlm tengok suhu baby irfan dalam 36.2 tapi badan dah mula panas mcm nak demam ajer. Beli cool fever tempal di kepala dia.


Dalam jam 1.00 pagi suhu irfan terus meningkat ke 38 € time nie nak gi klinik pun dah tutup.Cadang terus pergi kpj hospital sahaja. Jadi first sekali hantar ain dan nina rumah opah otway nak pergi ke KPJ hospital.


Daftar di hospital


Diperiksa dekat wad kecemasan kemudian doctor masuk ubat dekat punggung.kemudian nurse bagi ubat demam sampingan untuk dimakaj selepas ini....yang menghairankan kitaorang ,,tanya attenden sediada dekat situ after masuk ubat di punggung berapa jam baru bagi makan ubat... Dia kata lepas nie boleh bagi makan!!!. Gila ke apa? Baru bagi ubat dah nak bai lagi.... Jadi kalau korang nak tanya cara makan ubat yang betul..,,kalau rasa tak confident dan tak logik baik tanya doktor...bukan semua attendent yang reti....

0 Komen:

Post a Comment

Admin tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan,Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.